Kursy przygotowujące do pełnienia funkcji wychowawcy podczas wypoczynku dzieci i młodzieży.

Kurs jest prowadzony przez Fundację Pro Caritate Gedanensis. Obejmuje 36 h zajęć (teoretycznych i praktycznych) i daje uprawnienia do pełnienia funkcji wychowawcy.

Kandydaci powinni spełniać następujące warunki:

- mieć ukończone 18 lat,

- posiadać średnie wykształcenie potwierdzone stosownym dokumentem,

- posiadać predyspozycje do pracy wychowawczej z dziećmi i młodzieżą

Chętni, którzy spełniają powyższe warunki muszą wypełnić kartę uczestnika kursu (do pobrania poniżej) i odesłać ją na adres:cwgdansk@caritas.pl

Każde przyjęcie zgłoszenia na kurs będzie indywidualnie rozpatrywane.

Osoba, której uczestnictwo zostanie potwierdzone, zobowiązana jest do dostarczenia przed rozpoczęciem kursu:

- ksero dokumentu potwierdzającego średnie wykształcenie,

- dowodu wniesienia opłaty za kurs.

MIEJSCE KURSU:
Centrum Wolontariatu Caritas,
ul. Jesionowa 6A, Gdańsk Wrzeszcz
Tel.   (058) 345 47 18

TERMINY:

(przewidywana ilość uczestników 35 osób)

-10-13.05.2018
-24-27.05.2018
-7-10.06.2018

Rozpoczęcie kursu o godz. 17.00 (PROSIMY O PUNKTUALNOŚĆ!!!)

KOSZT KURSU: 140 zł
Wpłaty za udział w kursie należy dokonywać na konto:
Fundacja Pro Caritate,
ul. Sikorskiego 2A,
81-827 Sopot,
Bank Millenium 12 1160 2202 0000 0000 8088 2292

Kontakt:

cwgdansk@caritas.pl

Kontakt:

Karta zgłoszeniowa: POBIERZ

oraz zgoda na przetwarzanie danych osobowych: POBIERZ