Siła dobroci. Spotkania Caritas w w Olivia Business Centre

Pierwsze spotkanie z cyklu poświęcone będzie aktywnym seniorom.

Jasełka w wykonaniu seniorów, gimnastyka mózgu, ćwiczenia relaksacyjne, a przede wszystkim wymiana wiedzy i doświadczeń – już w najbliższy wtorek, 23 stycznia, w Olivia Business Centre odbędzie się pierwsze spotkanie cyklu „Kulisy Caritas”. Gośćmi honorowymi tej odsłony wydarzenia będą seniorzy Caritas Archidiecezji Gdańskiej. Spotkanie rozpocznie się o godz. 17.30 i potrwa do godz. 19.00.

Agenda spotkania:

17.30 – 17.40 – Oficjalne przywitanie gości

17.40 – 17.55 – Gimnastyka dla mózgu

17.55 – 18.10 – Zredukuj swój stres

18.10 – 18.20 - Marek Demczuk – Co wiem o Caritas?

18.20 – 18.50 – Jasełka

18.50 – 19.00 – Rozmowy w kuluarach\

Zapraszamy! zapisy: mszulc@caritas.pl, 604 531 011.