Jeden procent dla Caritas Rozlicz swój 1% - program na rok 2018

Betlejem w Gdyni

Zapraszamy na Betlejem w Gdyni!

➡️ 10 stycznia 2019r.
➡️ godzina 19.00

Najpiękniejsze kolędy z różnych stron świata w fenomenalnych muzycznych aranżacjach z różnych epok, kultur i krain geograficznych.

Zaśpiewają dla Was niezwykli artyści:
Bovska, Grażyna Łobaszewska, Kamil Bednarek, Dawid Kwiatkowski, Antonina Krzysztoń, Józef Broda, Adam Krylik, Mate.O, Dana Vynnytska, Agnieszka Musiał.

To świetny pomysł na prezent świąteczny dla kogoś bliskiego!

Dochód z trasy koncertowej BETLEJEM w POLSCE jest przeznaczony na pomoc dla osób potrzebujących.

Kup bilet ➡️ http://bit.ly/2DINW2H ⬅️

Pod kierownictwem Jana Smoczyńskiego wystąpią wyjątkowi wokaliści i instrumentaliści z Polski oraz ze świata, m. in.: Yazeed Sakhnini - Arab z Nazaretu, Adeb Chamoun – perkusista o syryjsko-ormiańskich korzeniach, Yaron Cherniak – Żyd z Jerozolimy.

Punkty dystrybucji biletów:

Możecie te punkty umieścić u siebie na FB i na stronie

Franciszkański Sekretariat Misyjny w Gdyni

Ul. Ujejskiego 40