Bieg Drogą Dobra - zapraszamy na trening

Serdecznie zapraszam Wszystkich, którzy chcą poznać trasę Biegu Drogą Dobra i sprawdzić swoje możliwości na pierwszy otwarty trening, który odbędzie się w najbliższy czwartek, tj. dnia 23.08.2018 r. w Bąkowie.

Zbiórka – godzina 18.00 w Bąkowie, ul. Otomińska (gm. Kolbudy) przy świetlicy wiejskiej (teren rekreacyjny).

Trening – bieg na dystansie 10 km po trasie biegu głównego rozpocznie się o godzinie 18.30. Orientacyjne tempo biegu to 6 min 15 sek/km.

Dodatkową atrakcją będzie możliwość spotkania i wspólnego treningu z panem ADAMEM KOROLEM – polskim wioślarzem, czterokrotnym mistrzem świata, mistrzem olimpijskim z Igrzysk Olimpijskich w Pekinie.

Trening odbędzie się w ramach akcji społecznej „Gdańsk Południe na START”.

W treningu mogą uczestniczyć osoby zapisane na wydarzenie poprzez stronę https://www.facebook.com/gdanskpoludnienastart/ po zapoznaniu się z warunkami uczestnictwa.

Udział w treningu jest bezpłatny. Zapraszamy :)