Administratorem Twoich danych jest Caritas Archidiecezji Gdańskiej, z siedzibą przy al. Niepodległości 778, 81-805 Sopot wpisana do Centralnej Ewidencji i Informacji o Działalności Gospodarczej o numerze NIP 9570657546, dalej zwana Administratorem.

Twoje dane przetwarzane są przez nas w celu świadczenia naszych usług oraz w wypadku wyrażenia stosownych zgód w celach statystycznych, zapewnienia większego bezpieczeństwa usług, a tym samym wykrywania ewentualnych nadużyć.

Dane przetwarzane są w celu wykonywania łączących nas z Państwem umów, zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO)

Dane będą przetwarzane do czasu odwołania wyrażonej przez Państwa zgody lub na czas wykonania łączącej nas z Państwem umowy i spełnienia obowiązków wynikających z przepisów prawa. Masz prawo dostępu do swoich danych, w celu ich sprostowania i usunięcia oraz żądania ograniczenia ich przetwarzania ze względu na swoją szczególną sytuacje oraz wniesienia skargi do Urzędu Ochrony Danych Osobowych, a także w wypadku udzielenia zgody wycofania udzielonej zgody w każdym momencie, przy czym, cofnięcie uprzednio wyrażonej zgody nie wpłynie na legalność przetwarzania przed jej wycofaniem.

14 Stycznia Betlejem będzie w Gdyni. Zapraszamy na koncert.

„Betlejem w Polsce

Jedyna taka trasa koncertowa!
Widowisko na najwyższym światowym poziomie!

Odwiedzimy 12 miast. Zaśpiewamy ponad 30 kolęd i pieśni bożonarodzeniowych, które zabrzmią w oryginalnych aranżacjach. Usłyszymy utwory tak wyjątkowe, jak m. in., starą hebrajską pieśń szabatową, starogrecką kolędę z Kapadocji, czy też kolędę węgierską i czeską. Na scenie 360* pojawią się wielkie gwiazdy polskiej estrady. m. in., Natalia Kukulska, Kasia Moś, Igor Herbut, Mietek Szcześniak, Daria Zawiałow, Beata Bednarz, Mate.O, Agnieszka Musiał, Adam Krylik czy Dana Vinnycka także w zaskakujących duetach. Wokalistom będzie towarzyszyć AUKSO - jedna z najlepszych orkiestr kameralnych w Europie oraz specjalnie na Betlejem w Polsce zostanie stworzony międzynarodowy zespół muzyczny. Wokalistom będzie towarzyszyć chór…, czyli my - około 100 tysięcy widzów, którzy podczas koncertów oddadzą się wspaniałemu entuzjazmowi wspólnego kolędowania. Będzie ono rozbrzmiewać bożonarodzeniową radością przez ponad 2 godziny – tyle, ile trwać będzie każdy z koncertów.

Podczas Betlejem w Polsce 2017/2018 stworzymy wielką wspólnotę wiary i klimat międzyludzkiej bliskości. Każdy z nas, kto przyjdzie na koncert, przy wejściu otrzyma program wraz z opłatkiem. Połamiemy się nim, składając życzenia tym wszystkim, którzy pojawią się na kolejnych przystankach trasy koncertowej, by razem świętować Boże Narodzenia i kultywować jego piękną, polską tradycję.

Przywróćmy naszemu świętowaniu właściwy wymiar: spotkajmy się w centrach naszych miast, by śpiewająco radować się z pięknego czasu Bożego Narodzenia! By podzielić się tą radością z innymi! By „Głodnych nakarmić”.

Dochód z trasy koncertowej zostanie przeznaczony na dokarmianie osób niedożywionych.

Już 14 stycznia o godz. 18:00 w gdyńskiej Arenie przy ul. Kazimierza Górskiego 8, będziemy mieli możliwość uczestnictwa w tym niesamowitym przeżyciu.

Bilety są nadal dostępne w Placówkach CARITAS Archidiecezji Gdańskiej!- wystarczy się zgłosić do kierownika wybranej przez siebie placówki! JJ

Kontakt telefoniczny: 58 555 78 78 , Sopot,

Mail: biurogdansk@caritas.pl