Administratorem Twoich danych jest Caritas Archidiecezji Gdańskiej, z siedzibą przy al. Niepodległości 778, 81-805 Sopot wpisana do Centralnej Ewidencji i Informacji o Działalności Gospodarczej o numerze NIP 9570657546, dalej zwana Administratorem.

Twoje dane przetwarzane są przez nas w celu świadczenia naszych usług oraz w wypadku wyrażenia stosownych zgód w celach statystycznych, zapewnienia większego bezpieczeństwa usług, a tym samym wykrywania ewentualnych nadużyć.

Dane przetwarzane są w celu wykonywania łączących nas z Państwem umów, zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO)

Dane będą przetwarzane do czasu odwołania wyrażonej przez Państwa zgody lub na czas wykonania łączącej nas z Państwem umowy i spełnienia obowiązków wynikających z przepisów prawa. Masz prawo dostępu do swoich danych, w celu ich sprostowania i usunięcia oraz żądania ograniczenia ich przetwarzania ze względu na swoją szczególną sytuacje oraz wniesienia skargi do Urzędu Ochrony Danych Osobowych, a także w wypadku udzielenia zgody wycofania udzielonej zgody w każdym momencie, przy czym, cofnięcie uprzednio wyrażonej zgody nie wpłynie na legalność przetwarzania przed jej wycofaniem.

"Upletliśmy sieć z 38 WTZ" - zakończenie projektu lecz nie wspólnych działań.

23 listopada 2017 r. na Wydziale Nauk Społecznych Uniwersytetu Gdańskiego odbyła się konferencja podsumowująca projekt „Upleciemy sieć – klaster pomorskich WTZ. Od maja 2016 r. Caritas Archidiecezji Gdańskiej oraz Oddział Pomorski PFRON realizowali projekt, który obejmował działania wspierające, wzmacnianie potencjału i rozwoju kompetencji pomorskich WTZ.

Podczas konferencji usłyszeliśmy wystąpienia: Pani Małgorzaty Niemkiewicz dyrektor Miejskiego Ośrodka Pomocy Rodzinie w Gdańsku, Pani Alicji Zajączkowskiej – PrePost Consulting, Pani Ewy Zabłockiej-Krasowskiej – PrePost Consulting oraz Pani Karoliny Krzemińskiej z OWES Dobra Robota.

Dyplom za aktywny udział w projekcie dostało 19 uczestników, jednak największe gratulacje i podziękowania złożone zostały na ręce Pani Justyny Kołackiej – Animatora Klastra WTZ.

Serdecznie dziękujemy wszystkim za obecność i aktywny udział.