V Bal Charytatywny na rzecz Domu Hospicyjnego Caritas im. św. Józefa

Każdy może połączyć przyjemne z pożytecznym, dobrze się bawić jednocześnie wspierając szczytny cel.

Już po raz piąty odbędzie się Bal Charytatywny na rzecz Domu Hospicyjnego Caritas im. św. Józefa w Sopocie.

Tegorocznym gospodarzem miejsca będzie Sheraton Sopot Hotel Conference Center & Spa.

Głównym celem organizowanego wydarzenia jest zebranie funduszy na wsparcie Domu Hospicyjnego.

Podczas organizowanej aukcji będzie można zlicytować ciekawe przedmioty. Panie na pewno zainteresuje elegancka biżuteria, natomiast na panów czeka koszulka z podpisami całego składu reprezentacji Polski w Piłce Nożnej.

Ponadto organizatorzy przygotowali loterię z cennymi nagrodami otrzymanymi od sponsorów.

To wyjątkowe spotkanie z roku na rok, cieszy się coraz większym zainteresowaniem.  Na Balu goszczą m.in. osoby ze świata kultury, polityki oraz lokalni przedsiębiorcy.

Jest to okazja do tego, aby poznać wiele ciekawych osób. Sopocki Bal Charytatywny zawsze ma swojego Gościa Honorowego, w tym roku będzie to Filip Bobek - aktor filmowy i teatralny.

Bal poprowadzi Mateusz Hładki – dziennikarz programu „Dzień Dobry TVN”.

O dobrą zabawę na parkiecie zadba zespół Cocktail.

Bal Charytatywny zaplanowano na 24 lutego 2017  - będzie to idealna okazja do tego, aby w dobrym stylu zakończyć karnawał!

Koszt: 490 zł / para

Sprzedaż zaproszeń oraz kontakt:

Elżbieta Bęben, Tel. 600 048 122

ebeben@caritas.pl