Administratorem Twoich danych jest Caritas Archidiecezji Gdańskiej, z siedzibą przy al. Niepodległości 778, 81-805 Sopot wpisana do Centralnej Ewidencji i Informacji o Działalności Gospodarczej o numerze NIP 9570657546, dalej zwana Administratorem.

Twoje dane przetwarzane są przez nas w celu świadczenia naszych usług oraz w wypadku wyrażenia stosownych zgód w celach statystycznych, zapewnienia większego bezpieczeństwa usług, a tym samym wykrywania ewentualnych nadużyć.

Dane przetwarzane są w celu wykonywania łączących nas z Państwem umów, zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO)

Dane będą przetwarzane do czasu odwołania wyrażonej przez Państwa zgody lub na czas wykonania łączącej nas z Państwem umowy i spełnienia obowiązków wynikających z przepisów prawa. Masz prawo dostępu do swoich danych, w celu ich sprostowania i usunięcia oraz żądania ograniczenia ich przetwarzania ze względu na swoją szczególną sytuacje oraz wniesienia skargi do Urzędu Ochrony Danych Osobowych, a także w wypadku udzielenia zgody wycofania udzielonej zgody w każdym momencie, przy czym, cofnięcie uprzednio wyrażonej zgody nie wpłynie na legalność przetwarzania przed jej wycofaniem.

Wigilia pracowników Caritas Archidiecezji Gdańskiej

Jest takie miejsce na ziemi, gdzie Miłosierdzie Boga objawia się w uczynkach miłości ludzi dobrej woli… W tym jednym zdaniu można zamieścić wszystko to, co odbyło się wczorajszego dnia…

Jak co roku, kilka dni przed 24 grudnia pracownicy Caritas Archidiecezji Gdańskiej spotkali
się na wspólnej Wigilii.

Wśród zaproszonych gości byli: JE Abp Sławoj Leszek Głódź, Bp Wiesław Szlachetka, Wojewoda Pomorski, Pan Dariusz Drelich.

Po niezwykle interesującym przedstawieniu w wykonaniu pracowników Centrum Rehabilitacji Caritas im. św. Stanisława Kostki, które część można obejrzeć tutaj : http://gdansk.caritas.pl/video/ nastała bardzo doniosła chwila. Nagrodę Prezydenta Rzeczpospolitej Polskiej na wniosek Wojewody Pomorskiego, za wzorowe, wyjątkowo sumienne wykonywanie obowiązków wynikających z pracy zawodowej, Medalem Srebrnym za Długoletnią Służbę odznaczona została Pani Magdalena Maria Grabska.

Natomiast w uznaniu za wieloletnią, rzetelną pracę, profesjonalizm, życzliwość, ogromną cierpliwość, otwartość i pomoc w różnych „księgowych” sprawach, Dyrektor Caritas Archidiecezji Gdańskiej przyznała nagrodę Pracownika Roku 2016 – Pani Iwonie Nowakowskiej. Serdecznie Paniom Gratulujemy!

Następnie przyszedł czas na życzenia… łamanie się opłatkiem.

Wszystkim zaangażowanym w przygotowanie tej pięknej uroczystości bardzo dziękujemy.