Wakacje za nami - czas by podziękować !

Karol, Paweł, Karolina, Agata, Justyna, Ania, Kamila, Magda, Ada ... i jest jeszcze około czterdzieści kilka osób - to im pragniemy z całego serca podziękować za pomoc w zrealizowaniu "Akcji Letniej" w Caritas Archidiecezji Gdańskiej.

To dzięki Wam - niemalże 450 dzieci, młodzieży, która spędziła swoje wakacje na koloniach, obozach, spływach Caritas - ma piękne wspomnienia.

Radość Tych dzieci - BEZCENNA.

Dziękując wolontariuszom z Centrum Wolontariatu Caritas w Gdańsku, za ich pracę –w dowód uznania kilka z nich miała okazję wyjechać
 z ks. Piotrem na Ukrainę. To zadziwiające – że nawet na wyjeździe zajęli się pracą – w tamtejszej szkole  udzielali lekcji języka polskiego ! Odwiedzili również ( z prezentami) tamtejsze przedszkole.

Za pomoc w realizacji  tego wyjazdu, dziękujemy wyjątkowemu partnerowi : Fundacji PZU. Koszty paliwa sfinansowano ze środków Fundacji PZU