Administratorem Twoich danych jest Caritas Archidiecezji Gdańskiej, z siedzibą przy al. Niepodległości 778, 81-805 Sopot wpisana do Centralnej Ewidencji i Informacji o Działalności Gospodarczej o numerze NIP 9570657546, dalej zwana Administratorem.

Twoje dane przetwarzane są przez nas w celu świadczenia naszych usług oraz w wypadku wyrażenia stosownych zgód w celach statystycznych, zapewnienia większego bezpieczeństwa usług, a tym samym wykrywania ewentualnych nadużyć.

Dane przetwarzane są w celu wykonywania łączących nas z Państwem umów, zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO)

Dane będą przetwarzane do czasu odwołania wyrażonej przez Państwa zgody lub na czas wykonania łączącej nas z Państwem umowy i spełnienia obowiązków wynikających z przepisów prawa. Masz prawo dostępu do swoich danych, w celu ich sprostowania i usunięcia oraz żądania ograniczenia ich przetwarzania ze względu na swoją szczególną sytuacje oraz wniesienia skargi do Urzędu Ochrony Danych Osobowych, a także w wypadku udzielenia zgody wycofania udzielonej zgody w każdym momencie, przy czym, cofnięcie uprzednio wyrażonej zgody nie wpłynie na legalność przetwarzania przed jej wycofaniem.

Wakacje za nami - czas by podziękować !

Karol, Paweł, Karolina, Agata, Justyna, Ania, Kamila, Magda, Ada ... i jest jeszcze około czterdzieści kilka osób - to im pragniemy z całego serca podziękować za pomoc w zrealizowaniu "Akcji Letniej" w Caritas Archidiecezji Gdańskiej.

To dzięki Wam - niemalże 450 dzieci, młodzieży, która spędziła swoje wakacje na koloniach, obozach, spływach Caritas - ma piękne wspomnienia.

Radość Tych dzieci - BEZCENNA.

Dziękując wolontariuszom z Centrum Wolontariatu Caritas w Gdańsku, za ich pracę –w dowód uznania kilka z nich miała okazję wyjechać
 z ks. Piotrem na Ukrainę. To zadziwiające – że nawet na wyjeździe zajęli się pracą – w tamtejszej szkole  udzielali lekcji języka polskiego ! Odwiedzili również ( z prezentami) tamtejsze przedszkole.

Za pomoc w realizacji  tego wyjazdu, dziękujemy wyjątkowemu partnerowi : Fundacji PZU. Koszty paliwa sfinansowano ze środków Fundacji PZU