Administratorem Twoich danych jest Caritas Archidiecezji Gdańskiej, z siedzibą przy al. Niepodległości 778, 81-805 Sopot wpisana do Centralnej Ewidencji i Informacji o Działalności Gospodarczej o numerze NIP 9570657546, dalej zwana Administratorem.

Twoje dane przetwarzane są przez nas w celu świadczenia naszych usług oraz w wypadku wyrażenia stosownych zgód w celach statystycznych, zapewnienia większego bezpieczeństwa usług, a tym samym wykrywania ewentualnych nadużyć.

Dane przetwarzane są w celu wykonywania łączących nas z Państwem umów, zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO)

Dane będą przetwarzane do czasu odwołania wyrażonej przez Państwa zgody lub na czas wykonania łączącej nas z Państwem umowy i spełnienia obowiązków wynikających z przepisów prawa. Masz prawo dostępu do swoich danych, w celu ich sprostowania i usunięcia oraz żądania ograniczenia ich przetwarzania ze względu na swoją szczególną sytuacje oraz wniesienia skargi do Urzędu Ochrony Danych Osobowych, a także w wypadku udzielenia zgody wycofania udzielonej zgody w każdym momencie, przy czym, cofnięcie uprzednio wyrażonej zgody nie wpłynie na legalność przetwarzania przed jej wycofaniem.

ŚDM i PORT CARITAS w busach na ulicach Trójmiasta

Już jutro goście z całego świata - pielgrzymi ŚDM 2016  będą zwiedzać nasz kraj, nasze Trójmiasto. By wesprzeć tych, którzy w trakcie wędrówek nieco opadną z sił  Caritas Archidiecezji Gdańskiej przygotowała kilka tysięcy butelek z wodą i słodkich batonów co znaleźć będzie można w  "PORTACH" CARITAS w które przemienią się nasze BUSY.
Będzie to też miejsce udzielania  INFORMACJI dot. przygotowań do ŚDM w naszej diecezji a także udostępniania WIFI.
Miejsca, gdzie pojawią się w czwartek i piątek samochody:
- Gdynia - Skwer Kościuszki,
- Sopot - okolice Mola,
- Gdańsk - okolice dworca PKP i plac Trzech Krzyży.
Naszym gościom, pielgrzymom życzymy obfitości darów Ducha Świętego w tym pięknym czasie oraz wspaniałych, słonecznych wspomnień z Polski.