Sopocki Wolontariusz Roku 2015

Wczoraj uczestniczyliśmy w uroczystej gali konkursu Sopocki Wolontariusz Roku 2015.
Z grona 13 zgłoszonych kandydatów wyłoniono trzy osoby. W gronie wyróżnionych znalazła się nasza wolontariuszka – JADWIGA ILNICKA! Jesteśmy szczęśliwi, że mamy to szczęście współpracować z tak wspaniałą osobą :)
Ponadto Kapituła Konkursu Sopocki Wolontariusz Roku 2015 przyznała placówce, jaką jest Dom Hospicyjny Caritas im. św. Józefa, tytuł SOPOCKIEJ ORGANIZACJI PRZYJAZNEJ WOLONTARIUSZOM 2015! Trudno słowami opisać naszą radość! :) :) :) Dziękujemy za docenienie naszej wspólnej pracy! Wolontariusze są nieodłączną częścią naszego hospicyjnego zespołu, bez nich nie byłoby tej nagrody, dlatego tym bardziej cieszymy się , że jest nam dane wspólnie działać! :)