Administratorem Twoich danych jest Caritas Archidiecezji Gdańskiej, z siedzibą przy al. Niepodległości 778, 81-805 Sopot wpisana do Centralnej Ewidencji i Informacji o Działalności Gospodarczej o numerze NIP 9570657546, dalej zwana Administratorem.

Twoje dane przetwarzane są przez nas w celu świadczenia naszych usług oraz w wypadku wyrażenia stosownych zgód w celach statystycznych, zapewnienia większego bezpieczeństwa usług, a tym samym wykrywania ewentualnych nadużyć.

Dane przetwarzane są w celu wykonywania łączących nas z Państwem umów, zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO)

Dane będą przetwarzane do czasu odwołania wyrażonej przez Państwa zgody lub na czas wykonania łączącej nas z Państwem umowy i spełnienia obowiązków wynikających z przepisów prawa. Masz prawo dostępu do swoich danych, w celu ich sprostowania i usunięcia oraz żądania ograniczenia ich przetwarzania ze względu na swoją szczególną sytuacje oraz wniesienia skargi do Urzędu Ochrony Danych Osobowych, a także w wypadku udzielenia zgody wycofania udzielonej zgody w każdym momencie, przy czym, cofnięcie uprzednio wyrażonej zgody nie wpłynie na legalność przetwarzania przed jej wycofaniem.

Kursy dla kandydatów na wychowawców

Kurs jest prowadzony przez Fundację Pro Caritate Gedanensis. Obejmuje 36 h zajęć (teoretycznych i praktycznych) i daje uprawnienia do pełnienia funkcji wychowawcy.

Kandydaci powinni spełniać następujące warunki:

- mieć ukończone 18 lat,

- posiadać średnie wykształcenie potwierdzone stosownym dokumentem,

- posiadać predyspozycje do pracy wychowawczej z dziećmi i młodzieżą

Chętni, którzy spełniają powyższe warunki muszą wypełnić kartę uczestnika kursu (do pobrania poniżej) i odesłać ją na adres:cwgdansk@caritas.pl

Każde przyjęcie zgłoszenia na kurs będzie indywidualnie rozpatrywane.

Osoba, której uczestnictwo zostanie potwierdzone, zobowiązana jest do dostarczenia przed rozpoczęciem kursu:

- ksero dokumentu potwierdzającego średnie wykształcenie,

- dowodu wniesienia opłaty za kurs.

MIEJSCE KURSU:
Centrum Wolontariatu Caritas,
ul. Jesionowa 6A, Gdańsk Wrzeszcz
Tel.   (058) 345 47 18

TERMINY:

(przewidywana ilość uczestników 35 osób)

-10-13.05.2018
-24-27.05.2018
-7-10.06.2018

Rozpoczęcie kursu o godz. 17.00 (PROSIMY O PUNKTUALNOŚĆ!!!)

Karta zgłoszeniowa oraz zgoda na przetwarzanie danych osobowych:POBIERZ

KOSZT KURSU: 130 zł
Wpłaty za udział w kursie należy dokonywać na konto:
Fundacja Pro Caritate,
ul. Sikorskiego 2A,