Caritas ogłasza nabór na stanowisko: Pielęgniarka/ Ratownik medyczny

ogłasza nabór na stanowisko: Pielęgniarka/ Ratownik medyczny

w Domu Pomocy Społecznej

WYMAGANIA:

- wykształcenie uprawniające do wykonywania zawodu

- umiejętność organizacji pracy  własnej

- umiejętność pracy w zespole

- punktualność, rzetelność, odpowiedzialność

- wysoka kultura osobista

- życzliwy i pełen wyrozumiałości stosunek do osób starszych

2. Zakres obowiązków

- pomoc w stanach zagrożenia życia,

- wykonywanie czynności pielęgniarskich: podaż leków, zmiana opatrunków, pomiar wagi, pomiar glikemii, podaż insuliny, pomiar ciśnienia krwi, pobieranie krwi, prowadzenie dokumentacji medycznej, inne prace zlecone przez przełożoną

3. Oferujemy

- elastyczne godziny pracy

- pracę w pełnym wymiarze godzin

Kontakt: centrumjp2@caritas.gda.pl

Telefon: 58 511 35 04

Kontakt:

Kontakt: centrumjp2@caritas.gda.pl

Telefon: 58 511 35 04

Prosimy o dopisanie następującej klauzuli: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w ofercie pracy dla potrzeb obecnego procesu rekrutacji oraz dla potrzeb przyszłych procesów rekrutacji prowadzonych przez Caritas Archidiecezję Gdańską z siedzibą w Sopocie, zgodnie z ustawą z z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz.U.UE.L.2016.119.1)”