Caritas Archidiecezji Gdańskiej poszukuje Wykonawcy

Szanowni Państwo,

W związku z rozpoczęciem realizacji projektu „Dobry Profil’ 2018” w ramach Programu II na realizację zadań Funduszu Sprawiedliwości, Priorytet I Przeciwdziałanie przyczynom przestępczości, Caritas Archidiecezji Gdańskiej poszukuje Wykonawcy odpowiedzialnego za zapewnienie noclegów i całodziennego wyżywienia dla uczestników projektu „Dobry Profil’ 2018” – dzieci, młodzieży i opiekunów w ilości ok. 33 osób w terminie od 13.11.2018r. do 14.11.2018r. lub od 22.11.2018r. do 23.11.2018r. na terenie woj. pomorskiego.

Załącznik nr 1 - pobierz

Załącznik nr 2 - pobierz

Zapytanie hotel - pobierz

W odpowiedzi na zapytanie ofertowe nr 06/DP/2018 wpłynęło 7 ofert, w tym jedna niespełniająca wymagań. W wyniku oceny została wybrana oferta złożona przez firmę OMEGA z siedzibą przy ul. Zaciszna 1, 80-209 Tuchom, cena 140 zł/ osobę.

Kontakt:

CARITAS ARCHIDIECEZJI GDAŃSKIEJ Al. Niepodległości 778, 81-805 Sopot, NIP 9570657546