Administratorem Twoich danych jest Caritas Archidiecezji Gdańskiej, z siedzibą przy al. Niepodległości 778, 81-805 Sopot wpisana do Centralnej Ewidencji i Informacji o Działalności Gospodarczej o numerze NIP 9570657546, dalej zwana Administratorem.

Twoje dane przetwarzane są przez nas w celu świadczenia naszych usług oraz w wypadku wyrażenia stosownych zgód w celach statystycznych, zapewnienia większego bezpieczeństwa usług, a tym samym wykrywania ewentualnych nadużyć.

Dane przetwarzane są w celu wykonywania łączących nas z Państwem umów, zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO)

Dane będą przetwarzane do czasu odwołania wyrażonej przez Państwa zgody lub na czas wykonania łączącej nas z Państwem umowy i spełnienia obowiązków wynikających z przepisów prawa. Masz prawo dostępu do swoich danych, w celu ich sprostowania i usunięcia oraz żądania ograniczenia ich przetwarzania ze względu na swoją szczególną sytuacje oraz wniesienia skargi do Urzędu Ochrony Danych Osobowych, a także w wypadku udzielenia zgody wycofania udzielonej zgody w każdym momencie, przy czym, cofnięcie uprzednio wyrażonej zgody nie wpłynie na legalność przetwarzania przed jej wycofaniem.

Zatrudnimy sekretarkę

Caritas Archidiecezji Gdańskiej zatrudni osobę na stanowisko Sekretarka w Centrali Diecezjalnej, Al. Niepodległości 778.

Zadania:

- prowadzenie i obsługa sekretariatu,

- odbieranie i przekierowywanie rozmów telefonicznych,

- dbanie o sprawną dystrybucję poczty,

- przyjmowanie i wysyłanie korespondencji,

- inne prace administracyjno-biurowe,

- dbanie o właściwy wizerunek placówki oraz wygląd, estetykę i porządek w biurze.

Wymagania:

- wykształcenie wyższe,

- bardzo dobra znajomość obsługi komputera i urządzeń biurowych,

- efektywna organizacja pracy, systematyczność w działaniu,

- wysoko rozwinięte umiejętności interpersonalne,

- sumienność, otwartość na zmiany, dyspozycyjność.

Oferujemy:

- stabilne warunki zatrudnienia - umowa o pracę,

- pracę w młodym zespole,

- przyjazną atmosferę w pracy.

Kontakt:

CV oraz list motywacyjny prosimy wysyłać na adres email: gdansk@caritas.pl do dnia 23.02.2018 r. wraz z godą na przetwarzanie danych osobowych.

Informujemy, że skontaktujemy się z wybranymi osobami.