Fundacja „Pro Caritate Gedanensis” zatrudni Menagera Ośrodka

Opis stanowiska:

• zarządzanie zespołem pracowników;
  • odpowiedzialność za jakość obsługi Gości;
  • pozyskiwanie nowych klientów;
  • realizacja i nadzorowanie zamówień i zakupów na potrzeby Ośrodka;
  • kontrolowanie stanu wyposażenia i środków trwałych;
  • nadzór nad organizowanymi imprezami okolicznościowymi;
  • współtworzenie strategii rozwoju Ośrodka;
  • dbałość o stan techniczny zasobów obiektu;
  • analiza rynku i konkurencji;
  • współpraca z Zarządem;

Oczekujemy od kandydatów:

• doświadczenia na podobnym stanowisku;
  • doskonałej organizacji pracy własnej;
  • umiejętności zarządzania zespołem;
  • wysokiej kultury osobistej;
  • dyspozycyjności;
  • kreatywności i samodzielności w działaniu;
  • czynne prawo jazdy kat. B.
  • mile widziana znajomość języka angielskiego;
  • mile widziane – doświadczenie w gastronomii;

Oferujemy:

• zatrudnienie na podstawie umowy o pracę
  • miejsce pracy: Warzenko
  • atrakcyjne wynagrodzenie uzależnione od posiadanych kompetencji i doświadczenia
  • niezbędne narzędzia pracy (telefon, laptop)

Kontakt:

Prosimy osoby zainteresowane o przesłanie CV do 22.01.2018 na adres: fundacja@fpcg.pl

Więcej informacji o Ośrodku: www.osrodekwarzenko.pl

W CV prosimy umieścić klauzulę: Wyrażam zgodę na przetwarzanie przez ogłoszeniodawcę moich danych osobowych, zawartych w mojej ofercie pracy, dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych