Administratorem Twoich danych jest Caritas Archidiecezji Gdańskiej, z siedzibą przy al. Niepodległości 778, 81-805 Sopot wpisana do Centralnej Ewidencji i Informacji o Działalności Gospodarczej o numerze NIP 9570657546, dalej zwana Administratorem.

Twoje dane przetwarzane są przez nas w celu świadczenia naszych usług oraz w wypadku wyrażenia stosownych zgód w celach statystycznych, zapewnienia większego bezpieczeństwa usług, a tym samym wykrywania ewentualnych nadużyć.

Dane przetwarzane są w celu wykonywania łączących nas z Państwem umów, zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO)

Dane będą przetwarzane do czasu odwołania wyrażonej przez Państwa zgody lub na czas wykonania łączącej nas z Państwem umowy i spełnienia obowiązków wynikających z przepisów prawa. Masz prawo dostępu do swoich danych, w celu ich sprostowania i usunięcia oraz żądania ograniczenia ich przetwarzania ze względu na swoją szczególną sytuacje oraz wniesienia skargi do Urzędu Ochrony Danych Osobowych, a także w wypadku udzielenia zgody wycofania udzielonej zgody w każdym momencie, przy czym, cofnięcie uprzednio wyrażonej zgody nie wpłynie na legalność przetwarzania przed jej wycofaniem.

Zatrudnimy: pielęgniarkę/pielęgniarza DPS

Caritas Archidiecezji Gdańskiej ogłasza nabór na stanowisko pielęgniarki/pielęgniarza w Domu Pomocy Społecznej w Gdańsku, ul. Fromborskiej 24.

WYMAGANIA:

1.Wykształcenie

– uprawniające do wykonywania zawodu, dyplom w zawodzie, prawo do wykonywania zawodu,

2. Zakres obowiązków

- pomoc doraźna w stanach zagrożenia życia,

- wykonywanie czynności pielęgniarskich zleconych przez lekarza POZ tzn.: podaż  leków, zmiana opatrunków, pomiar wagi, pomiar glikemii, podaż insuliny, pomiar ciśnienia krwi, pobieranie krwi do badań laboratoryjnych, prowadzenie obowiązującej dokumentacji,

- czynności związane z pielęgnacją wykonuje opiekun medyczny.

3. Oferujemy

a) zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę (cały etat) lub umowę zlecenie

b) pracę jednozmianową (7-19)

c) termin rozpoczęcia: od sierpnia br.

c) możliwość rozwoju własnego

CV (zawierające klauzulę: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dn. 29.08.97 roku o Ochronie Danych Osobowych Dz. Ust. nr 133 poz.883)" należy przesłać na adres e-mail: centrumjp2@caritas.pl

Kontakt:

centrumjp2@caritas.pl