Asystenta / Asystentkę Dyrektora - zatrudnimy

Caritas Archidiecezji Gdańskiej zatrudni: asystentaasystentkę dyrektora

Misjce i czas pracy: Sopot, pn.-pt. w godz. 8.00 - 16.00, umowa o pracę na pełen etat.

Szukamy osoby, która chciałaby podjąć pracę w kościelnej organizacji charytatywnej.

Czego oczekujemy?

• biegłej obsługi komputera (m.in. MS Office) i urządzeń biurowych,
  • samodzielności, skrupulatności i doskonałości w organizacji pracy własnej,
  • komunikatywność, życzliwość i uśmiech – bardzo pomogą we współpracy,
  • wysokiej motywacji do pracy, chęci dalszego rozwoju i zdobywania wiedzy
  • umiejętności współdziałania w zespole,
  • wysokiej kultury osobistej,
  • znajomość języka angielskiego w stopniu komunikatywnym (mile widziana),
  • wykształcenie wyższe będzie dodatkowym atutem.
  • prawo jazdy kat. B, ( będzie dodatkowym atutem)

Obowiązki, z którymi będzie trzeba się zmierzyć:

• Koordynowanie pracy w sekretariacie,
  • Zapewnienie płynnego obiegu informacji i dokumentów w organizacji
  • Wykonywanie prac biurowych
  • Prowadzenie kalendarza spotkań
  • Organizacja małych spotkań.
  • Udział u uroczystościach, spotkaniach w ramach funkcjonowania placówek CAG.

To co oferujemy, to:

• Stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę,
  • Pracę w bardzo dużej organizacji składającej się z różnorodnych placówek
  • Wszelkie narzędzia do wykonania zleconych obowiązków
  • Wsparcie w podejmowanych zadaniach
  • Życzliwość

Kontakt:

UWAGA: jeżeli nie spełniasz któregoś z powyższych punktów, ale jesteś przekonanay/a, że sprawdziłbyś/abyś się na w/w stanowisku i jesteś w stanie szybko przyswoić niezbędną wiedzę i umiejętności, również zapraszamy do przesłania swojej aplikacji i przekonania nas w liście motywacyjnym, dlaczego właśnie Ciebie powinniśmy zaprosić do Naszego Zespołu.

Cv proszę przesyłać na adres: mszulc@caritas.pl.

Prosimy o dodanie klauzuli:
"Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.1997 roku o Ochronie Danych Osobowych; (tekst jednolity: Dz. U. 2016 r. poz. 922)."

Skontaktujemy się tylko z wybranymi osobami.