Specjalista ds. kadr i płac

Stanowisko: specjalista ds. kadr i płac – rekrutacja na dwa stanowiska

Etat: cały etat na umowę o pracę

Rozpoczęcie pracy od 01.11.2016r.

Wymagania:

• wykształcenie wyższe lub średnie
  • Minimum 4 lata doświadczenia na samodzielnym stanowisku specjalisty w obszarze kadr i płac
  • Bardzo dobra znajomość prawa pracy, przepisów o systemie ubezpieczeń społecznych, przepisów o świadczeniach opieki zdrowotnej,  PFRON oraz podatku dochodowym od osób fizycznych
  • Doświadczenie w rejestracji i rozliczaniu czasu pracy
  • znajomość systemu do obsługi kadrowo-płacowej Expertis (mile widziana)
  • znajomość programu Płatnik
  • znajomość pakietu MS Office
  • samodzielność, dokładność, sumienność
  • umiejętność pracy w zespole
  • kreatywności i zaangażowania w pracy
  • bardzo dobra organizacja pracy