PIELĘGNIARKA

Caritas Archidiecezji Gdańskiej ogłasza nabór na stanowisko pielęgniarki w Dziennym Domu Opieki Medycznej przy ul. Fromborskiej 24 w Gdańsku

WYMAGANIA:

1.Wykształcenie:

• magister pielęgniarstwa lub pielęgniarka z ukończoną specjalizacją lub w trakcie odbywania specjalizacji: w dziedzinie opieki długoterminowej lub w dziedzinie pielęgniarstwa przewlekle chorych i niepełnosprawnych, lub w dziedzinie pielęgniarstwa zachowawczego, lub w dziedzinie pielęgniarstwa rodzinnego, lub w dziedzinie pielęgniarstwa środowiskowego, lub w dziedzinie pielęgniarstwa środowiskowo-rodzinnego, lub w dziedzinie pielęgniarstwa geriatrycznego, lub z ukończonym kursem kwalifikacyjnym w tych dziedzinach
  • oraz
  • pielęgniarka/pielęgniarz z ukończoną specjalizacją lub w trakcie odbywania specjalizacji: w dziedzinie opieki długoterminowej lub w dziedzinie pielęgniarstwa przewlekle chorych niepełnosprawnych, lub w dziedzinie pielęgniarstwa zachowawczego, lub w dziedzinie pielęgniarstwa rodzinnego, lub w dziedzinie pielęgniarstwa środowiskowego, lub w dziedzinie pielęgniarstwa środowiskowo-rodzinnego, lub w dziedzinie pielęgniarstwa geriatrycznego, lub z ukończonym kursem kwalifikacyjnym w tych dziedzinach lub posiadająca doświadczenie zawodowe w opiece nad osobami przewlekle chorymi.
  • doświadczenie zawodowe w opiece nas osobami przewlekle chorymi
  • mile widziane ukończenie szkolenia w ramach projektu pn. "Wsparcie systemu kształcenia ustawicznego personelu medycznego w zakresie opieki geriatrycznej"

OFERUJEMY:

• zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę (cały etat)
  • praca od poniedziałku do piątku
  • możliwość rozwoju własnego

CV zawierające klauzulę: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dn. 29.08.97 roku o Ochronie Danych Osobowych Dz. Ust. nr 133 poz.883)" należy przesłać do 21 października 2016 r. na adres e-mail: akostusik@caritas.pl lub złożyć w sekretariacie Centrum Pomocowego Caritas im. Jana Pawła II ul. Fromborska 24 w Gdańsku.

Kontakt:

akostusik@caritas.pl