KONFERENCJA

XII Konferencja Opieki Paliatywnej. X – lecie Domu Hospicyjnego Caritas im. św. Józefa w Sopocie.

Szanowni Państwo,

Zapraszamy serdecznie na Konferencje Opieki Paliatywnej. W latach ubiegłych, co stało się już tradycja, spotykaliśmy się w Krynicy Morskiej, a organizatorem tych spotkań było Hospicjum Elbląskie im. dr. Aleksandry Gabrysiak.

W związku z Jubileuszem X – lecia Domu Hospicyjnego Caritas im św. Józefa w Sopocie w tym roku konferencja odbędzie się wyjątkowo na terenie Trójmiasta.

Jesteśmy zaszczyceni mając możliwość wpisania Konferencji Opieki Paliatywnej w obchody naszej rocznicy. Konferencja odbywać się będzie w dniach 5 i 6 września 2014

Wstępny plan:

• Konferencja odbywać się będzie w hotelu NOVOTEL GDAŃSK MARINA, ul. Jelitkowska 20 www.novotel.com/pl/hotel-3375-novotel-gdansk-marina/index.shtml
  • Rozpoczynamy 5 września o godz.14:15 (13:00-14:00 zakwaterowanie) - wieczorem zaplanowana jest uroczysta kolacja.
  • zakończenie konferencji nastąpi 6 września o godz. 14:30 obiadem.

Opłaty:

Opłata za udział w Konferencji oraz w uroczystej kolacji dla jednej osoby:

• bez noclegu wynosi 250 zł,
  • z noclegiem wynosi 380 zł

Opłatę należy uiścić na wskazane konto.

Dane do przelewu:
nr konta: 18 1160 2202 0000 0001 0313 5342,
Dom Hospicyjny Caritas im. św. Józefa, 81-855 SOPOT, Al. Niepodległości 632
W tytule prosimy wpisać: konferencja paliatywna 2014, swoje imię, nazwisko oraz instytucję.

Zgłoszenia:
Kartę zgłoszenia wraz z dowodem wpłaty należy przesłać pocztą tradycyjna bądź drogą mailową na podany niżej adres:

Dom Hospicyjny Caritas im. św. Józefa, 81-855 SOPOT, Al. Niepodległości 632;
tel. 58/ 555 19 00; fax: 58/ 551 33 77 e-mail: hospicjumgd@caritas.pl lub kczuba@caritas.pl (temat e-maila: zgłoszenie-konferencja 2014).

Termin przesyłania zgłoszeń wraz z dowodem wpłaty ustalamy na dzień 15 lipca 2014 r.*

Jeśli mają Państwo pytania, wątpliwości, lub chcą potwierdzić swoje uczestnictwo w konferencji, prosimy o kontakt:

• Dr Aleksandra Modlińska, tel. kom.: 604 258 966
  • Ks. Tomasz Kosewski, tel. kom.: 519 686 906
  • Dom Hospicyjny, tel. 58/ 555 19 00, e-mail: hospicjumgd@caritas.pl

Organizatorzy konferencji:

Caritas Archidiecezji Gdańskiej, Dom Hospicyjny Caritas im. Św. Józefa w Sopocie.

Zakład Medycyny Paliatywnej Gdański Uniwersytet Medyczny,

Konsultant wojewódzki w dziedzinie medycyny paliatywnej woj. pomorskiego Aleksandra Modlińska;

Konsultant wojewódzki w dziedzinie medycyny paliatywnej; woj. warmińsko-mazurskiego Wiesława Pokropska;

Hospicjum Elbląskie; Stowarzyszenie na Rzecz Hospicjum Elbląskiego.

* Ze względu na dużą ilość napływających co roku zgłoszeń i ograniczoną ilość miejsc Organizator zastrzega sobie prawo do zamknięcia listy przed upływem tego terminu.