Sopocki Wolontariusz Roku 2016

Mamy przyjemność poinformować Państwa, że działalność naszych wolontariuszy znów została zauważona w Sopocie! :)

Siódma edycja konkursu na Sopockiego Wolontariusza Roku miała swój finał w Sali Herbowej Urzędu Miasta Sopotu. Wyróżnienie w kategorii indywidualnej otrzymała Emilia Dąbrowska :) W kategorii grupowej wyróżniono grupę z placówki Domu Pomocy Społecznej, lecz i tam znajdowała się wolontariuszka, która dzieli swój czas pomiędzy placówką DPS i hospicjum - Eugenia Kucharczyk :)

Jesteśmy dumni i szczęśliwi, że na co dzień mamy do czynienia z takimi osobami.

Nie zabrakło również akcentu artystycznego, a wystąpiła znana nam już dobrze Grupa Dobrego Brzmienia :)

Gratulujemy wszystkim nominowanym oraz wszystkim laureatom! Korzystając z okazji, jeszcze raz dziękujemy tym, którzy w ciągu roku ofiarowują swój czas drugiemu człowiekowi :) WOLONTARIUSZE - DOBRZE, ŻE JESTEŚCIE!!!

A oto pozostali nagrodzeni: https://www.facebook.com/SopockiWolontariat/photos/a.171347506248657.61033.169781353071939/1291028390947224/?type=3&theater